Minőség, kompromisszumok nélkül

Img

Fővárosunk ipari vonzáskörzetében, a pest megyei Verőcén működik az
1989-es alapítású GyuRó Technik Kft.


Cégünknél több évtizedes fémipari tapasztalat és szerszámkészítői örökség ötvöződik a fiatalos, innovatív szellemmel.
A műszaki véna, a kétkezi munka szeretete, a fémipari forgácsoló tevékenység három generáció munkásságában megjelenik.

Nagyapám
– még valamikor az 1940-es évek végén – egy teljesen egyedi konstrukciójú motorkerékpárt alkotott, amely iparszeretetének legékesebb, mai napig nagy becsben tartott bizonyítéka. A Rózsa 125 minden alkatrésze saját készítésű a motorblokktól kezdve a váltón át egészen a bakteleszkópos vázig.

Rózsa egyedi építésű motorkerékpár
Rózsa egyedi építésű motorkerékpár
Rózsa egyedi építésű motorkerékpár
Rózsa egyedi építésű motorkerékpár


Nagyapám saját, egyedi gyártású motorkerékpárja ma az irodánk, mindenki által megcsodált dísze.

Rózsa egyedi építésű motorkerékpár
Rózsa egyedi építésű motorkerékpár


Az 1980-as évek közepének klasszikus „géemkás” időszaka édesapámat is önállóságra, függetlenségre sarkallta. Feladta munkahelyét a Fémmunkás Gyárban, és belevágott egy saját vállalkozás felépítésébe. Selejtezésre szánt gépeket vásárolt, azokat felújítva egy kis gépműhelyt rendezett be.

1989-ben közösen alapította meg a GyuRó Technik Kft-t két társával, Gyurik Gyulával és Gyurik Győzővel.
Ezzel a fúzióval a szerszámkészítés, alkatrészgyártás a precíziós műszaki műanyag fröccsöntéssel is bővült. Cégünk így szélesebb vevőkört tudott megnyerni, többek között a Tungsram Rt., Mofém Rt., Zollner Elektronik Kft., a Telefongyár (később Siemens), Fegyver- és Gázkészülékgyárral (FÉG), Ikarus Rt. mind a vevőink között szerepelt.

A családi vállalkozás keretein belül a szerszámkészítés, egyedi alkatrészgyártás, gépfelújítás vált kenyérkeresetté, foglalkozássá, hivatássá számomra is. Édesapám folyamatosan adta át a cég vezetését, megkönnyítve az átmenetet: kezdetben a gépeken tanultam dolgozni, később a műhely irányítását bízta rám, majd a szerviztevékenységünk igazgatása is az én feladatköröm lett.

A kezdeti 4 fős társaság 15 fős szigorú szakmai szempontok szerint kiválasztott alkalmazottakkal kisvállalkozássá alakult.
2005-ben a hagyományos megmunkálás mellett elkezdtük a CNC gépparkunkat is fejleszteni. Először egy3,5 tengelyes CNC esztergagépet, majd 2007-ben egy 5 tengelyes portálmarógépet, 2013-ban egy Mitsubishi MV-1200R huzalszikra forgácsoló és egy Mitsubishi EN24 típusú startlyuk-fúró gépet vásároltunk.
2014-ben vettünk egy Mitsubishi EA 28V Advance típusú CNC tömbszikra-forgácsoló beszerzése is. 2015-ben tovább fejlesztettük mérőlaborunkat egy Mitutoyo Crysta-Plus 574 koordináta mérőgéppel.

ImgImgImg
Jelenlegi üzemünkbe 2007-ben költöztünk, amit 2012-ben +150m²-rel bővítettünk, így most 360m2 tiszta gyártófelülettel rendelkezünk, melyben 15 fős csapattal állunk tisztelt megbízóink rendelkezésére két műszakos munkarendben.

Vállalkozásunk meglehetősen kiélezett piaci viszonyok között működik, ezért versenyképességünk kizárólag folyamatosan megújuló gépállománnyal, fiatal, szakképzett munkaerővel őrizhetjük meg.
Minőség, kompromisszumok nélkül – filozófiánk a tökéletességre, a lehető legprecízebb megmunkálásra, a magas színvonalra való törekvés - a megrendelő megelégedésére.